Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Krásné Vánoce všem!

Krásné a požehnané Vánoce všem věrným čtenářům, i těm občasným a vůbec všem lidem! Všichni jsme lidé chybující, občas ukřivdění, jindy zase křivdící. "Spravedlnost je vrozená, i ti, kteří za ní nejdou, ji vidí," pravil jeden z našich předchůdců. Radost z vánočního znovuzrození i naděje, že nikdy nic úplně nekončí, ať nám pomahájí najít cestu k druhým a jim zase k nám.

Každé apokalyptické očekávání konce světa vždy znovu přeruší pláč nově narozeného dítěte jako symbol pokračování a kontinuity starého s novým. Nic, pro co jsme žili a co jsme tvořili, nekončí, jen se mění a pokračuje v druhých.

Mění se i naše královská hra, mnohé ze starých, zejména klubových zvyklostí umírá, jiné se rodí. Stále méně z nás pravidelně chodí do klubu na kus řeči a pár volných partií přáteli. Nikdy však nebylo snadnější podělit se o šachové zážitky, aby neupadly v zapomnění. Zkuste to i vy! Perličky z turnajů u nás i v zahraničí, zápasové povídání o soutěžích družstev, zkušenosti z náboru mladých... Napište svůj první článek na tento web!

Vánoční křik narozeného dítěte ať nám připomíná, že nikdy není pozdě začít a vždy bude dost těch, pro které má smysl to udělat.

Krásné Vánoce všem
přeje David Ciprys

přidal David Ciprys dne 24.12.2012 | sekce:


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009