Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Pozvánka do Tater

Na poslední týden letošního školního roku připravují pořadatelé z Brněnské šachové školy už jedenáctý ročník turistického poznávacího pobytu s šachovým rekreačním programem ve Vysokých Tatrách. A opět se vrací do osvědčené školy v přírodě Dětský raj v Tatranské Lesné.

Ubytovna je ideálním východištěm jak pro nenáročné vycházky turistů, tak i pro túry zkušených horalů. U školy začíná turistická trasa kolem vodopádů do Studené doliny. Pohodlný chodník spojující Smokovec a Lomnici zase využívají  rodiče s kočárky nebo méně zdatní turisté ke zdravotním vycházkám. Navíc od  zastávky tatranské električky je to jen několik desítek schodů k ubytovně a staví zde i linkový autobus. Nabídka výletů je potom skutečně nepřeberná.

Pro příznivce královské hry bude připraven samozřejmě také nepovinný šachový program: turnaje zrychleným tempem, simultánky, případně výcvikové lekce pro začátečníky.

Regenerace a relaxace po túrách probíhá v termálních bazénech Aquacity v nedalekém Popradu, při stolním tenise, kulečníku nebo při fotbálku na zcela novém hřišti. Doufáme také, že na velké ploše  domácího kina v klubovně budeme moci sledovat boje našich fotbalistů o postup do závěrečných bojů ME. Dnes je přihlášených prvních 20 zájemců, několik turistů se zajímá o výstup s horským vůdcem na Gerlach, který jsme dobyli v roce 2006.

Zájemci neváhejte prosím s přihláškou, zvláště pokoje se samostatným sociálním zařízením bývají velmi brzy obsazeny.

Pro přihlášky a informace pište na adresu: gorcak.brno@o2active.cz 

přidal Jan Gorčák dne 07.02.2012 | sekce: Zajímavosti


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009