Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

V posledním kole debakl, ale olympijská medaile hřeje!

Konec dobrý, všechno dobré! Bohužel nám se toto pořekadlo vyhnulo obloukem. Poslední kolo nám vůbec nevyšlo - porážka 3½ - ½ od Prahy je až příliš krutá. Půlbod uhrála Danka.

Výsledky najdete zde

Všechny partie z on-line přenosů najdete zde

     

Rozcestník na stránkách Moravskoslezského šachového svazu najdete zde, web Olympiády zde a web výpravy Jihomoravského kraje zde

Naši hráči se snažili, ale již dříve zmiňovaná paní Štěstěna nám lepší umístění nedopřála. Obsadili jsme konečné 3.místo. Myslím, že umístění je skvělé. Chyběl kousíček - půlbod, ale včera nám byl v obou kolech hodně vzdálený. Dnes byli soupeři lepší.

Na nejvyšší bednu dnes vystoupala nejmladší hráčka v šedočerném stejnokroji Královéhradeckého kraje, stříbrný pohár si odváží červená Praha a bronzový kostkovaná jižní Morava

Pokud bych měl vyhodnotit jednotlivé šachovnice, začal bych od 4. desky. Petra bojovala. Pět bodů je velmi dobrý výsledek. Obsadila 3. místo na své šachovnici. Dan, to byl uragán za šachovnicí. Šest bodů a vítězství na 3. desce je zcela zasloužené. Myslím, že se o něm ještě hodně dočteme. Danka se snažila, bojovala, připravovala se, ale 2. šachovnice je již jiná třída než ty zadní. Smůla ji potkala hned ve třech partiích s černými, ve kterých stála na výhru. Tadeáš makal, až se z něho kouřilo. Jeho soupeři však byli nejtěžší. Shrnul bych to tak, že Dan a Petra hodně pomohli družstvu bodově, Danka s Tádem tým tmelili a bodíky taky přidali.

Loučí se (zleva) Daniela Dumková, Daniel Daněk, Pavel Masák, Petra Masáková a Tadeáš Boček

Ještě jednou děkuji za povzbudivé sms, maily, telefonáty apod.!

A vyhlášení ještě jednou v Bonver Aréně pro diváky a média  Zdroj: Stránky výpravy Jihomoravského kraje

Pozn. Tak úplně se s výjimečnou Olympiádou dětí a mládeže, kterou můžeme označit za jednoznačný sportovní, organizační (on-line přenos všech 24 partií, byť občas trochu přetížený a tudíž nedostupný) i finanční úspěch (uhrazené organizační náklady pořadatele a pobytové náklady účastníků, zimní stejnokroje, příspěvek na přípravu atd. skládají dohromady částku blížící se polovině milionu), neloučíme a pokusíme se do tohoto článku, možná i samostatně postupně doplnit odkazy a informace sebrané na dalších serverech věnujících se Olympiádě.

přidal Pavel Masák dne 02.02.2012 | sekce: Soutěže mládeže


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009