Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Hry V. zimní olympiády dětí a mládeže ČR v Ostravě

V neděli v 15hodin byla v ČEZ Aréně v Ostravě zahájena 5. zimní olympiáda dětí a mládeže (ZODM) a pokračuje až do pátku (šachový program jen do čtvrtku).

Výsledky najdete zde

On-line přenosy všech (!) partií najdete zde (vždy od 9:15 a 15:00)

Rozcestník na stránkách Moravskoslezského šachového svazu najdete zde, web Olympiády zde a web výpravy Jihomoravského kraje zde

Ke klasickým zimním sportům byly zařazeny i šachy. Turnaj čtyřčlenných krajských družstev probíhá v Kulturním domě Akord. Hraje se švýcarským systémem na 7 kol. Hrací tempo je 45minut + 30sekund na tah se zápisem.

Jižní Moravu reprezentují Tadeáš Boček, Daniela Dumková, Daniel Daněk a Petra Masáková. Naše družstvo potvrdilo ráno v 1. kole roli favorita a porazilo výběr Olomouckého kraje 3 - 1. Bodoval Dan a obě děvčata, když Tadeáš až v samém závěru přehlédl dvojúder.

Během oběda opadl z týmu zbytek nervozity z úvodu turnaje a odpoledne jsme nastoupili proti druhému nasazenému týmu z Plzeňského kraje. V jeho sestavě byly i dvě reprezentantky. Těm se podařilo získat 1,5 bodu. Jako první však v zápase zvítězil Tadeáš. Petra remiz. Za nerozhodného stavu dohrával infarktovou partii Dan. Zbytek družstva držel palce a držel dobře. Vítězíme 2,5-1,5.

Z dalších krajů se můžete podívat např. na červené úbory Pardubic.

přidal Pavel Masak dne 31.01.2012 | sekce: Soutěže mládeže


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009