Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Říjnové Druhé úterý

Čtyřicítka mládežníků se sešla v hrací místnosti Lokomotivy Brno na tradičním turnaji Druhé turnaji. Pětikolový švýcar je trochu něco jako loterie a každé zaváhání se zde tvrdě projeví – o tom by mohl vyprávět nasazená jednička (A turnaje)   Filip Svoboda, který celý turnaj odehrál velmi dobře a až v posledním pátém kole prohrál s vítězem turnajem Vojtou Juráskem. Rázem z toho bylo až nemedailové čtvrté místo – inu, švýcar je někdy hodně krutý. Na třetím místě se umístil Juráskův vrstevní a oddílový kolega Michal Žitný a stříbro všem starším hráčům vyfoukl teprve osmiletý Ara Martirosyan z Dueasu Brno, který tak donutil pořadatele vyplnit v historickém přehledu medailových vítězů další řádek.

V (B turnaji) došlo k ve výsledkové listině k nečekanému patu: na prvních dvou místech skončili David Toman (Ratíškovice) a Šimon Vantuch (ZŠ Gajdošova). Jejich bodový zisk i pomocné hodnocení byly naproto shodné, a tak vítězi turnaje byli vyhlášeni oba dva.

 

přidal Miroslav Hurta dne 13.10.2011 | sekce: Turnaje


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009