Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Pan Glacner postupuje

Desátým kolem, jež proběhlo v úterý 1. února, uzavřel základní turnaj druhou třetinu svého trvání. Do jeho skončení zbývá už jen pět kol.

Jako již tradičně tabulku průběžného pořadí vedou hráči pořadatelské Lokomotivy Brno vedou ji Miroslav Pakosta (7 bodů) před Michalem Šípkem (6 bodů) a Vlastimilem Ličkou (5,5). Posledně jmenovaný sehrál na první šachovnici v desátém kole nesmírně napínavou partii s Lukášem Sikorou. Postupně sice docílil materielně vyhrané pozice, avšak v časové tísni nepokračoval přesně a dovolil nadějnému dorostenci zachránit se věčným šachem.

Hegemonii domácích hráčů narušuje pan Glacner, který po další výhře nad střeleckým Milošem Horákem s pěti bodů postoupil již na sedmé místo průběžného pořadí.

Soutěž má teď pauzu (nejbližší úterý zaujmou klubovnu Lokomotivy žáci, kteří zde odehrají náborový turnaj Druhé úterý). Nad šachovnicemi základního turnaje se jeho účastníci sejdou až v úterý 15. února. Výsledky a další zajímavosti můžete zhlédnout na webových stránkách chess-results.

přidal Miroslav Hurta dne 03.02.2011 | sekce: Turnaje


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009