Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis akce

Akademický turnaj v rapid šachu studentů, absolventů a zaměstnanců

Termín: 17.11.2011
Místo konání: Brno, Stavební fakulta VUT v Brně, Veveří 331/95
Propozice: [pdf]

Stejně jako loni proběhne i letos v den studentského svátku ve čtvrtek 17. listopadu 2011 v prostorách Stavební fakulty VUT na Veveří 331/95 v Brně (dávnější studenti to tam budou lépe znát jako bývalou Technickou knihovnu) turnaj vysokoškoláků - studentů, absolventů i zaměstnanců.

Na rozdíl od loňska jsou zváni nejen technici z VUT, akademici z Masarykovy university, vojáci z University obrany, zemědělci a lesníci z Mendelovy university a veterináři a farmaceuti z Veterinární a farmaceutické university, ale i vysokoškoláci z mimobrněnských vysokých škol.

Na reportáž z loňského velmi povedeného turnaje se můžete podívat zde. Se svými studenty drželi krok i jejich i jejich učitelé (např. prof. Věchet z VUT či doc. Štefl z MU) a podle očekávání nejvíce míst v elitní patnáctce se 6 a více body (celou třetinu) posbírali přírodovědci z MU před domácími stavaři a informatiky z VUT.

Přijďte podpořit týmy svých universit a fakult i vy! Hraje se v učebnách Stavební fakulty na Veveří ve čtvrtek 17. listopadu od 8:30. A nezapomeňte se přihlásit na adrese eichler@schody-dna.cz, ať mohou pořadatelé zajistit prostory a materiál. Web turnaje najdete zde.

Místo konání soutěže - Stavební fakulta VUT na Veveří, někdejší Technická knihovna

přidal David Ciprys dne 14.10.2011 | sekce: Turnaje


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009