Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis akce

Šachový festival Dubňany 2009, FIDE a národní Open, Otevřený přebor JmŠS H,D18-20

Termín: 6.-10.5.2009
Místo konání: Dubňany, Sportovní centrum Želva
Propozice: [doc]

Kam na šachy o prodlouženém víkendu 6.-10. května 2009? Zkuste Dubňany! Sedmikolový open se během své desetileté existence vyvinul v populární šachový festival s FIDE i národním turnajem, který nabízí kromě rychlého spádu i příjemné hrací prostředí a tradiční jihomoravskou pohostinnost reprezentovanou zejména ředitelem festivalu Petrem Galuškou.

Kliknutím na následující obrázek zjistíte, že jako správný manažer myslel na jubilejní desátý ročník už v průběhu turnaje minulého, který se vydařil nejméně tak jako překrásné májové počasí (zkuste vnímat to uklidňující ševelení bříz a švitoření ptáků).

Hrát se bude opět v reprezentativním prostředí městského Sportovního centra Želva na příjezdu od Hodonína a na své si určitě přijdou i milovníci tradičního červeného a bílého daru jižní Moravy.

Propozice naleznete v příloze nahoře, stránky města Dubňany si můžete naladit kliknutím na předchozí obrázek, stránky pořadatelského ŠK Dubňany najdete zde, stránky Sportcentra Želva zde a reportáže z loňských bojů nejlépe tak, že do Vyhledávání úplně nahoře zadáte výraz Dubňany. Pořadatelé se už na vás těší a šachovnice čekají...

přidal David Ciprys dne 27.12.2008 | sekce: Turnaje


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009