Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis akce

Tatry 2015 - 14. ročník turistického poznávacího pobytu s šachovým programem

Termín: 25.7.-1.8.2015
Místo konání: Tatranská Lesná, Penzion Erika
Propozice: [pdf]

Zkušení průvodci, prověřený penzion Erika s kvalitní stravou, nové trasy k poznání Tater: to je plán na další¸ už čtrnáctý ročník vysokohorského pobytu Brněnské šachové školy. Uprostřed hlavních prázdnin je vybrán týden od 25. července do 1. srpna 2015 a organizátoři již mají první přihlášky. Ten, kdo by potřeboval  pokoj s vlastní koupelnou a WC, se nesmí dlouho rozmýšlet.

Misto pobytu v Tatranské Lesné leží pod Slavkovským a Lomnickým štítem mezi významnými středisky Starým Smokovcem a Tatranskou Lomnicí. Přímo od chaty lze vyrazit turistickém chodníkem vedoucím k Studenopotockým vodopádům a k Hrebienku. Navíc pod ubytovnou je i zastávka tatranské električky a linkového autobusu  do Belanských a polských Tater. Rodiny s dětmi, ambiciózní horští běžci i zkušení turisté chodící na pohodu najdou mezi účastníky pobytu určitě vhodné společníky ke společným vycházkám nebo výletům.

Náročnější túry jednotlivců se totiž nedoporučují. Pro naše tradiční příznivce jsou připraveny i nové výlety do severních tatranských kotlin kolem Belanek, k největšímu plesu Tater – Morskiemu oku i návštěva polského tatranského centra Zakopaného. Počátkem léta se organizátoři chystají osobně prověřit i nejnáročnější hřebenovku celých Tater – Orla perć.  Aby se ji mohli pokusit případně i s několika dalšími vytrvalci za příznivých podmínek zdolat.

Po návratu z hor si mohou jako každý rok šachoví nadšenci, kromě jiné relaxace a odpočinku, zahrát také turnaje zrychleným tempem. Anebo usednout za šachovnice k tréninkům, simultánkám či volným partiím s přáteli.

Pro děti a mládež jsou připravovány lekce šachového výcviku. Loni měla naše výprava 30 členů, nejmladším účastníkem zájezdu byl šestiměsíční Zikmund Vojtěch z Bíteše a nejzkušenější turista František Hrbotický z Bučovic již oslavil 77 let... Zájemci se mohou obracet na organizátora: Jana Gorčáka, tel. 530 341 613 nebo 723 383 708, případně na e-mail gorcak.brno@o2active.cz. Všem zájemcům ochotně vysvětlí další podrobnosti o cestě i pobytu. A propozice si můžete otevřít v příloze.

Loňský pobyt si můžete připomenout zde.

přidal Jan Gorčák dne 24.01.2015 | sekce: Zajímavosti


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009