Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Nová koncepce Komise mládeže ŠSČR na obzoru.

Nové koště dobře mete a nový funkcionář vždy přináší trochu odlišný pohled na činnost svého úseku. Čerstvý předseda Komise mládeže ŠSČR Jiří Daniel, který nastoupil do funkce počátkem prázdnin za odstoupivšího Miroslava Hurtu, není žádným začátečníkem a v obdobné funkci působil už několikrát. Pohříchu jeho vynikající trenérské, skvělé organizační a nepřekonatelné improvizační schopnosti byly občas zastíněny vážným skřípáním běžné denní agendy, které je u Komise mládeže tolik, že by prohnala i svazového zaměstnance na poloviční úvazek, natož dobrovolného funkcionáře. V tom je nový předseda do značné míry protikladem svého předchůdce.

Co novému předsedovi rozhodně nechybí jsou nápady všeho druhu, které chrlí jako na běžícím pásu. Přitom nijak nelpí na starých šablonách podle hesla: čo bolo, bolo. Závěrečný odstavec z jeho úvodu k diskusi o nové koncepci Komise mládeže hovoří za vše: "Mnohým, kteří mě znáte z minulých let jako zarputilého bojovníka za mnohé, co nyní zpochybňuji, to teď možná přijde jako rouhání šachovému bohu. Ale názory se se získanými zkušenostmi mění. (Stárnu a blbnu…) Takže jen do mě!"

Zmíněný úvod do diskuse naleznete v příloze a všichni pracovníci s mládeží i další zájemci se do ní mohou zapojit. Výsledky ankety by měly být zveřejněny okolo 10. září.

Soubor ke stažení: [doc]

přidal David Ciprys dne 18.08.2005 | sekce: Informace komisí


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009