Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Webináře Davida Kaňovského

Mazinárodní mistr David Kaňovský od června tohoto roku zahajuje pravidelný cyklus webinářů pro všechny věkové i výkonnostní kategorie.

Webináře budou probíhat vždy v pondělí (18:30-19:30) a pátek (17:00-18:00), a to na rozličná témata ze střední hry, z koncovek či obecně se týkající všech fází šachové partie (jinými slovy zahájení se pozornost věnovat nebude). Webináře budou probíhat především jako přednášky, ale výhodou samozřejmě bude, že se přes chat kdokoliv může zapojit se svými dotazy, podněty apod.
V příloze si můžete prohlédnout plán přednášek na první čtvrtletí, tj. do konce srpna. Změny jsou ovšem vyhrazeny, poněvadž autor ještě přesně neví, jak to v létě bude mít s dovolenou...

Jeden webinář bude stát myslím si velice přijatelných 50,- Kč. Aby se nemusely posílat takto malé částky, pošle každý uchazeč o přednášky částku 500,- Kč, čímž si rezervuje 10 webinářů. Bude pak ovšem čistě na něm, kterých webinářů se zúčastní! Jakmile vyčerpá účast (což nemusí být v žádném případně do konce srpna), může opět obnovit své "členství" stejným způsobem.

Zájemci o tento projekt pošlou na email GMkana@seznam.cz.

Soubor ke stažení: [pdf]

přidal Miroslav Hurta dne 30.05.2019 | sekce: Informace komisí


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009