Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Zpráva z 1. kola KPIIC

Přikládám zprávu vedoucího soutěže Radka Skoumala z 1. kola KPIIC:
V neděli 14.10.2018 proběhlo první kolo KP2C a musím jako novopečený vedoucí soutěže konstatovat, že veškeré výsledky došly řádně a včas, se všemi náležitostmi. Nezaznamenal jsem jediný problém.

Tabulku v KP2C po prvním kole vede ŠK Duras BVK „C“, který porazil 8:0! domácí tým Bučovic. Druhý je tým Jezdců Jundrov a třetím v pořadí ŠK Bystrc Oilers posílený o „lokomotiváka“ Jana Kalendovského, který mi přislíbil, že mne bude pravidelně informovat o jednotlivých kolech.

Postřehy účastníků jednotlivých utkání.

Kyjov – Strážnice:

Vyrovnané utkání dvou tradičních soupeřů rozhodla až poslední partie hraná na osmé desce, kde se váhy vítězství nakláněly postupně na obě strany, až nakonec čerstvý přeborník okresu Kyjov Jaroslav Hejda rozhodl partii a tím i celé utkání ve prospěch domácího celku.

O zápase ŠK Agrotecu Hustopeče proti Jezdcům Jundrov informuje rozhodčí matche pan Jiří Tesař:

Mistrovské utkání prvního kola KP2C v Hustopečích bylo sehráno v přátelské atmosféře a to bez jakýchkoliv problémů a závad. Hosté z Brna – Jundrova zaslouženě zvítězili vysokým rozdílem 6,5:1,5! Závěrem bych rád uvedl tu skutečnost, že půl hodiny před devátou se omluvil domácí hustopečský lídr FM Ivan Markovič, který měl náhlou zdravotní indispozici!
Na osmé šachovnici remizoval hráč Ing. Tomáš Knápek (ELO 1546) s jasným favoritem utkání Bronislavem Chmelíčkem, který disponuje ELEM 1913! V zápase nám také chyběla naše nejlepší žákovská naděje Martin Vaculík. Kdyby nám tito dva hráči nastoupili, tak by výsledek utkání vypadal jistě o mnoho lépe!

V příloze naleznete analýzy partií a postřehy pana Kalendovského ze zápasu Bystrc Oilers - Univerzita B.

Soubor ke stažení: [pdf]

přidal Vladimíra Šťastná dne 17.10.2018 | sekce: Soutěže dospělých


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009