Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Znojemskou královnou Olga Sikorová

Po třetí (před tím v roce 1995 a 2003) se Znojemskou královnou stala velmistryně Olga Sikorová z Třince (7,5/9). Rozhodl o tom drtivý nedělní finiš, kdy úřadující mistryně ČR porazila postupně Evu Kulovanou, WIM Silvii Orságovou a WIM Věru Medunovou a předstihla o půl bodu Polku Hannu Leks ze známé šachové rodiny hrající pravidelně např. na mládežnických turnajích v Rajhradě. S odstupem celého bodu (6,0) zůstala na 3. místě nejlepší Jihomoravanka Petra Blažková z Lokomotivy Brno. Ta přišla o ještě lepší výsledek prohrou s Medunovou v předposledním kole. Druhou nejlépe umístěnou krajskou hráčkou byla Anna Bálková z Tatranu Poštorná (12. místo, 5,5 bodu), třetí Štěpánka Adámková z domácího SPgŠ Znojmo (15. místo, 4,5 bodu).
Maminka Štěpánky Ing. Anna Adámková má rozhodující zásluhu na tom, že přes nabalování stále většího počtu akcí neztrácí Znojemská královna svou identitu ani nezaměnitelnou pohodovou atmosféru. V příštím roce proběhne jubilejní XX. ročník Královny a pořadatelé už dnes slibují, že tradice zůstane zachována i do dalších let. Zatím jim přeje město Znojmo (finanční příspěvek, účast starosty na zahájení a místostarosty na zakončení) i Krajský úřad (záštita hejtmana), snad vydrží i dobrá spolupráce s Hotelem Dukla.

Výsledky Znojemské královny naleznete v příloze, fotografie bývají tradičně k nalezení na stránkách OŠS Znojmo (zatím tam nejsou).

Výsledky doprovodného Bleskového turnaje naleznete v rubrice Archív.

Výsledky všech soutěží festivalu OPEN ZNOJMO 2005 naleznete na stránkách CZECH TOUR věnovaných této akci.

Pokud máte nainstalován program Swiss-Manager, najdete datové soubory této soutěže na stránkách Wiener-Zeitung .

Soubor ke stažení: [HTM]

přidal David Ciprys dne 15.05.2005 | sekce: Soutěže dospělých


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009