Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Ve Vyškově proběhlo krajské tréninkové soustředění

O tomto víkendu proběhlo krajské tréninkové soustředění. To se uskutečnilo v rámci práce
krajského tréninkového centra mládeže, a zatímco do běžné tréninkové činnosti střediska může být zařazen jen ten, kdo už se blýskl nějakými výsledky na republikových soutěžích, tak tohoto soustředění se mohl účastnit každý žák registrovaný u oddílů Jihomoravského šachového svazu. Účelem je totiž alespoň jednou v roce nabídku trénování otevřít každému zájemci. Ti pak trénují zdarma, resp. hradí si jen své pobytové náklady.

Zatímco loni a předloni proběhlo soustředění v Bzenci, letos účastníci zamířili do Vyškova, který nabídl lepší podmínky. A zatímco loni jsem byl na všechno sám, letos se na organizaci a zajištění programu velkou měrou podíleli vyškovští pořadatelé – jmenovitě Karel Hruška, Jan Slepánek a Radka Slepánková – za což jim mnohokrát děkuji.

O soustředění vypráví přiložená fotoreportáž. Šachová veřejnost se jako již tradičně může těšit i na zadání závěrečných testů, které museli účastníci v závěru akce absolvovat a které na tomto webu vzápětí začneme uveřejňovat. Trenéři všech našich oddílů mohou tyto materiálu používat při tréninku svých svěřenců – za léta činnosti našeho krajského tréninkového centra je to už pěkná řádka materiálů.

Soubor ke stažení: [pdf]

přidal Miroslav Hurta dne 29.05.2018 | sekce: Informace komisí


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009