Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Krajské tréninkové centrum mládeže v nové sezóně

I v této sezóně pokračuje projekt finančních příspěvků na činnost krajského tréninkového centra mládeže. V našem kraji se poskytnutý příspěvek z ŠSČR použije na zajištění trenérů při krajském tréninkovém soustředění, které proběhne o víkendu 26. - 27. května ve Vyškově, a dále jako příspěvek na zajištění odměn trenérů v následujících střediscích mládeže:

1) Duras Brno

2) Lokomotiva Brno

3) ŠK Kuřim

4) Brankovice - Vacenovice - Vyškov (- Ratíškovice)

Tato střediska sice trénují děti převážně ze svých oddílů, ale nebrání se zapojení dalších zájemců o trénink z řad jiných klubů. ŠSČR zakazuje příspěvek používat pro individuální trénink. Proto oddíly, které mají jen jednoho talenta, se za účelem tréninku buď sdruží a vytvoří tréninkové centrum nové (předpoklad je kvalifikovaný trenér II. třídy), aby v trénované skupině byli nejméně talenti dva (pak už jde o skupinový trénink), anebo se připojí k výše uvedeným větším tréninkovým střediskům mládeže.

Příspěvek na odměnu trenéra je garantován v minimální výši, kterou ukazuje přiložená tabulka. U každého žáka je uvedena minimální částka, která se dá na odměnu použít. Do tréninků mohou být zařazeni i žáci v tabulce neuvedení, na ně se však žádný příspěvek neobdrží.

Od vedoucích tréninkových středisek potřebuji do 31. října 2018 zaslat výkaz o trénincích (u každé schůzky vždy uvést datum tréninku, rámcovou náplň schůzky a jmenovitou účast dětí) a přiložit fotokopii účetního dokladu o odměně trenéra.

Dotace oddílům na tréninky by pak měla být poukázána do 30. listopadu 2018.

Závěrem prosím vedoucí oddílů a tréninkových středisek o kontrolu správnosti jmen v tabulce uvedených a správnosti počtu získaných bodů.

Soubor ke stažení: [pdf]

přidal Miroslav Hurta dne 03.05.2018 | sekce: Informace komisí


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009