Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Změny v účastnických listinách krajských přeborů

STK JmŠS zveřejňuje změny v účastnických listinách krajských přeborů, ke kterým došlo po vydání Rozpisu soutěží. Po Durasu se rozhodla nepřihlásit své družstvo do 2. ligy E také Lokomotiva, která ale projevila zájem hrát KP I. Náhradníkem tedy muselo být družstvo z JmŠS tak, aby nedošlo k dodatečným sestupům z KP I. Vyškov sestupující z 2. ligy i Veselí nad Moravou (4. místo v KP I) účast odmítli, přijala až pátá Univerzita, kterou tak v KP I nahradila Lokomotiva Brno B.

V KP II B se nakonec rozhodli nepřihlásit své družstvo Sebranci, místo nich přijal nabídku první náhradník v pořadí - ŠK Lipůvka patřící do skupiny A. Z tohoto důvodu byl zpět do skupiny B přeřazen brněnský Duras s písmenem D.

Aktuální složení jednotlivých skupin krajských přeborů najdete v příloze, složení skupiny C zůstává beze změny. Připomínám termín pro odeslání soupisek, který je stanoven na 17.9.2017. O týden později pak proběhne v tradičních prostorách Lokomotivy Brno losovací schůze. Pozvánka na schůzi bude s předstihem zveřejněna na webu JmŠS a rozeslána oprávněným družstvům.

Soubor ke stažení: [doc]

přidal Vladimíra Šťastná dne 31.07.2017 | sekce: Informace komisí


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009