Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Podpora šachových oddílů a kroužků

Komise mládeže ŠSČR pokračuje v projektu podpory šachovým oddílům v práci s mládeží.

 

Cílem tohoto projektu je navýšit počet registrované mládeže. Nemá jít jen o nějaké administrativní navýšení, podmínkou získání finanční dotace je totiž i to, aby děti hrály soutěže. Tím se mají eliminovat tzv. „mrtvé duše“. Přesné pokyny k projektu najdete v manuálu. Jako každá dotace i tato je spojena s nezbytným papírováním. I když na první pohled to může nezasvěcenému přijít složité, vyplňování tabulek není nijak časově náročné – autorovi tohoto článku to zabralo 70 minut (a to je Lokomotivy Brno početně nejsilnější mládežnický oddíl v kraji).

 

Do přiloženého formuláře se vypisují soutěže, kterých se děti účastnily. V tiskopisu už uvidíte postup, jakým jsem vyplnil Lokomotivu Brno. Ve sloupci „K“ PDA znamená aktuální doručovací poštovní adresu pro doručení metodických materiálů s kontaktní osobou.

V případě dotazů se můžete obrátit na autora tohoto článku. Nezapomeňte na uzávěrku pro odeslání formuláře, která je na mou adresu mhurta@volny.cz 15. října 2015! Na pozdější zaslání již nebude brán zřetel.

 

Pokud vše bude vyplněno OK, nakonec oddíl ŠSČR vystaví fakturu, na základě které v prosinci t.r. obdrží finanční dotaci (tu musí použít na trenéra dětí) a výukové materiály.

 

Pro účast v projektu je nutné mít minimálně osm registrovaných dětí, které z požadovaného přehledu odehrály alespoň dvě soutěže. U oddílů, které na minimální počet osmi dětí nedosáhly, nemá smysl formulář vyplňovat. Protože však republiková komise mládeže míní v tomto projektu pokračovat i nadále, je to výzva k rozšíření členské základny u dětí a mládeže a její aktivní zapojení do soutěží již pro tuto sezónu.

Soubor ke stažení: [xls]

přidal Miroslav Hurta dne 03.10.2015 | sekce: Informace komisí


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009