Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Letní šachový tábor Vřesovice - "last minute"

Ve dnech 9. - 23. srpna 2014 proběhne na základně turistů TJ Bučovice ve Vřesovicích u Kyjova již 29. ročník letního šachového tábora. Pro táborníky je připraven jak bohatý šachový program - hlavní turnaj se zápočtem na LOK, turnaje o 3. a 4. VT, simultánky, tréninky, soutěže v řešení šachových diagramů - tak i množství volnočasových aktivit. Kromě těch tradičních jako koupání v rybníce, plavby na lodičkách, výlety a táboráky se účastníci mohou těšit také na celotáborovou hru. Ta se letos ponese v duchu fantasy - bude inspirována fantasy románem Zaklínač a na táborníky tak kromě soutěží v lese i ve vodě čekají zaklínačské zkoušky, které prověří jejich fyzičku i mozkové závity.

Na táboře je stále k dispozici několik volných míst, přihlásit se mohou i děti, které šachy ještě hrát neumí nebo se s pravidly šachové hry teprve seznamují. Organizátoři nabízejí slevy pro sourozence nebo loňské účastníky. Propozice tábora naleznete v příloze a v kalendáři akcí, více informací poskytne hlavní organizátor Tomáš Matula - e-mail: tomasmatula79@seznam.cz, tel.: 604 275 012.

Soubor ke stažení: [doc]

přidal Vladimíra Šťastná dne 21.07.2014 | sekce: Zajímavosti


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009