Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Černohorský soudek v Boskovicích

Rapid čtyřčlenných družstev v boskovické sokolovně Černohorský soudek má už 16 ročníků¸ ale teprve letos se pořadatelé přestali strachovat¸ aby jej nevypil někdo cizí - turnaj původně určený jen pro týmy z Blanenska a pozvané hosty otevřeli všem a tak se mohlo stát¸ že se Černohorský soudek po souboji devětadvaceti družstev (!) odkutálel tentokrát až do Pardubic.

Zdroj všech fotografií: fotogalerie pořadatele

Jedním z "VIP" týmů, které dostaly pozvánku už v minulosti (podívat se můžete třeba zde), byli důchodci z Lokomotivy Brno, překřtění před lety jedním ze svých členů na Rakve Brno . Letos si na první desku vypůjčili mladíka Jana Uhmanna ml. a podařilo se jim jako jedinému z nejvýše nasazených týmů skončit "na bedně".

Zatímco Honza Uhmann drtil v rozhodujícím duelu Andyho Teubera z Prušánek za mocného povzbuzování Janem Píše a Františkem Vykydalem (jen se mrkněte na výraz stojících Jana Píšeho a Jiřího Marka - hned poznáte, kdo stojí líp),

pro našeho zpravodaje Jana Kalendovského už "nastal čas navštívit restauraci". V ní svým spolubesedníkům slíbil, že nic z jejich pivní besedy o minulosti a politice nevykecá, což snadno splnil, protože vše obratem zapomněl.

Alespoň se mohl v přiložené reportáži soustředit na vlastní turnaj a své partie, které jako vždy svědomitě zapisoval.

Výsledky turnaje najdete zde, článek pořadatele zde, pohled nejpočetnější výpravy z Vyškova zde, moc pěknou fotogalerii zde.

A kdopak je tohle - manželky, hostesky, roztleskávačky?! Ale kdepak, jsou to Dámy Brno - jeden ze zúčastněných týmů. No paráda!

A teď už si otevřte přílohu Jana Kalendovského!

Soubor ke stažení: [pdf]

přidal David Ciprys dne 01.05.2014 | sekce: Turnaje


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009