Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Malá zpráva o přeboru družstev v blickách

Bleskové přebory Brna družstev po padesáté sedmé! Na prstech jedné ruky bychom spočítali turnaje mající v této republice delší tradici než blicařské dostihy brněnských týmů.

Součástí tradice je zapisování jedniček a nul do klasických papírových tabulek a tak místo skoku na chess-results si budete muset otevřít přílohu s přehlednými výsledky od Jana Kalendovského.

Ale nebudete litovat. Kromě puntičkářsky vyplněných tabulek najdete i bohatý slovní a partiový doprovod. Třeba tenhle diagram se opravdu povedl, byť krásná matová varianta zůstala za kulisami.

Bílý Jan Kalendovský nic zlého netuše ustoupil králem 12.Kd2?? Jaká škoda, že Martin Hyrš neuviděl 12. ... Jc4+! a po 13. Ke1 (po braní jezdce přijde mat na e3, po ústupu krále na c3 ztráta dámy) 13. ... Dg3+ 14. Ke2 f3 mat!

Loňský titul obhájil Duras Brno a přišel si pro něj v sestavě, která určitě patřila v historii soutěže k nejsilnějším - s trojicí titulovaných hráčů: velmistrem, mezinárodním mistrem a FIDE mistrem. Stříbrná domácí Lokomotiva čelila třem mistrům trojicí Kratochvílů a třetí Moravská Slavia vytáhla do boje v čele s velmistrem Radkem Kalodem.

Fotografie Břetislava Eichlera najdete ve fotogalerii Lokomotivy Brno.

Otevřte si přílohu!

Soubor ke stažení: [pdf]

přidal David Ciprys dne 23.05.2013 | sekce: Soutěže dospělých


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009