Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

KPII B zpráva z 11. kola

A je dobojováno. Do soutěže KPI postupuje družstvo SPgŠ Znojmo. Srdečně blahopřeji!

A přikládám odkaz na jejich stránky, kde se můžeme dočíst jak odpovědně k tomuto zápasu všichni přistoupili. Jen malou výtku si neodpustím, škoda, že nezaslali krátkou zprávu i pro tenhle článek. Jinak mě moc těší, jak se jejich mládežníci podílí na činnosti klubu. Například o nedávném posledním srazu tohoto ročníku Krajského přeboru mladšího dorostu psal sám hráč 1. šachovnice Jakub Marek. „Takže ne vše, je třeba nechat jen na dospělých“

Námitka tohoto družstva k 5. kolu byla uznána komisí STK JmŠS jako oprávněná. Došlo k porušení pravidel FIDE konkrétně článků 12.3.b a 13.7.b a rovněž k poslednímu možnému datu 18. 3. 2013 již nedošlo k žádnému odvolání. Tím tedy došlo ke změně výsledku partie 

L. Riška – T. Tsenov a zároveň se nám změnil i výsledek zápasu z tohoto kola ŠK Lokomotiva Brno F – SPgŠ Znojmo na 4:4. Poslední kdo mohl změnit pořadí v tabulce bylo družstvo ŠK Lokomotiva F. Je až zarážející jak toto družstvo k zápasu přistoupilo. V posledním článku jsem psala, jak zajímavý to bude boj a zda toto družstvo pomůže svým kolegům z týmu Loko E. Opak je pravdou. Tým nastoupil na soupisce v sestavě (šesti) lidí jenže to se ještě navíc Honza Gorčák nedostavil k partii. Takže SpGŠ s náskokem 3 bodů si již se svým soupeřem  hravě pohrálo a zvítězilo 7.5:0.5.

Tak hladký průběh  asi nikdo z nás nečekal. L

Na druhém místě tedy skončilo družstvo Lokomotivy E, které na rozdíl od svých kolegů nastoupilo v plné síle  a zvítězilo se Sokolem Střelice 7:1.

ŠK Duras si svým vítězstvím s TJ Čechií Zastávkou 6.5:1.5 upevnil pořadí na 3. místě.

A TJ Znojmo po klidném zápase na domácí půdě s TJ Slovanem Ivančice 5:3 zaslouží „bramborovou medaili.“ O průběhu zápasu se můžete dočíst zde.

Dalším pak asi překvapením je výsledek zápasu ŠK Tetčice B – VSK Univerzita Brno 2.5:5.5, kdy Tetčice se tak zařadili na střední 6. místo v tabulce za ŠK Lokomotivu Brno F a Univerzita Brno zůstala na 8. místě. Sedmé místo pak patří Sokolu Střelice, které již ani vysoká prohra neohrozila v pořadí. Na ohroženém sestupovém 9. místě je TJ Slovan Ivančice na 10. místě se umístila TJ Čechie Zastávka a 11. místo patří družstvu ŠK Kuřim C.

Všem družstvům děkuji za spolupráci a do 14 dnů zpracuji závěrečnou zprávu a rovněž ohlédnutí za celým průběhem všech kol této skupiny.

Radka Slepánková – vedoucí soutěže

Soubor ke stažení: [pdf]

přidal Radka Slepánková dne 27.03.2013 | sekce:


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009