Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Akademická středa a Bystrc

Když se nedaří, tak se nedaří. Přejde-li osobní počítač nečekaně a bez varování z kategorie každodenně používaného pracovního prostředku do kategorie O 20 01 36 (ostatní odpad, vyřazené elektronické zařízení neobsahující nebezpečné látky)  a sejde-li se tato událost s nepřítomností administrátora webu, může snadno dojít k výpadku pravidelných relací z brněnských a jihomoravských soutěží, jak jsme tomu byli svědky v posledních týdnech.

Dobrá zpráva tedy zní: Reportáže Jana Kalendovského nechybí na webu proto, že by "jeho brblání nikdo nevěnoval valnou pozornost", ale pro (snad) přechodné výpadky technického a personálního rázu.

Nezbytná špatná zpráva vyvažující předchozí dobrou praví ústy samotného autora přiložené reportáže: "skoro nic mi na opraveném počítadle nefunguje, nejede ani tiskárna, ani nejde z Outlooku odesílat poštu, v C-B 9 se nevyznám, sedmička mi zmizela, veškeré diagramy ve wordovských souborech (asi 500 kusů souborů!) se změnily ve spleť velkých písmen..."

Jó, holt lpění na používání prehistorických prostředků, leckdy těžko identifikovatelného původu se kromě počítačových fandů neukojitelně bažících po každé novince vymstilo snad už každému. "Všechno trvá než se strhá", říkalo se od jakživa, ovšem dnes se to všechno trhá jaksi rychleji. Servis po babičce, kožich po mamince, 15 let stará škodovka před domem - kde to žijete, jste snad spadli z Marsu, né???

Snad ale nebude tak nejhůř a něco ze zpráv, které by bylo škoda úplně pominout, zachráníme. Dnes se můžete začíst v příloze do stručné zprávy z poslední předprázdninové Akademické středy v Brně hrané, jak jinak než ve středu 9. května a také něco z pravidelných pátečních turnajů v Bystrci.

Otevřte si přílohu a případně mrkněte do fotogalerie Lokomotivy Brno, kde najdete i pozvánky na dvě akce z kraje června.

  

Soubor ke stažení: [pdf]

přidal David Ciprys dne 23.05.2012 | sekce: Turnaje


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009