Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Závěrečné zprávy z OP družstev Blanenska

Okresní přebor družstev na okrese Blansko patří tradičně k těm kvalitnějším - letos jej hrálo 10 osmičlenných družstev a ještě si další čtyři pětičlenná družstva zahrála v základní soutěži.

Josef Plch z Jedovnic nám poskytl závěrečné přehledy obou soutěží, najdete je v jednom souboru dole v příloze.

K nim přidal tento minikomentář: Soutěže na Blanensku proběhly bez problémů. Po několika letech působení v základní soutěži se do okresního přeboru vrátila družstva Lipůvky a Kunštátu. V okresním přeboru podle očekávání dominovaly zálohy družstev, která hrají KP2, až poněkud nečekaná remíza Lipovce D s Kunštátem v posledním kole umožnila proniknout na bronzovou příčku "nekrajským" Jedovnicím. Na prvních dvou příčkách se potvrdily papírové předpoklady - zvítězila Rudice B před Boskovicemi B.

V základní soutěži nastala nová situace - původně byla doménou malých vesnických oddílů, po jejich zániku zde hrála převážně družstva silných oddílů, v uplynulé sezóně se ale i ta vytratila a tříkolovou soutež odehrála družstva z dalekého severu. Vítězem se stalo C družstvo Sokola Rovečné.

Soubor ke stažení: [doc]

přidal David Ciprys dne 09.04.2012 | sekce: Soutěže dospělých


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009