Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Jihomoravský pohár v rapidu pro Boskovice

Republikovému svazu se už několik let nedaří sehnat pořadatele na finále Poháru pětičlenných družstev v rapid šachu - přesto krajská verze této soutěže stále běží, byť loni o velikonočním víkendu (kdy navíc o den později následoval krajský přebor bleskových družstev) musela být pro malou účast zrušena.

Letos se v "šachovém" Hotelu Dukla ve Vyškově sešlo 7 výkonnostně vyrovnaných družstev. Zakázána je účast všem týmům a hráčům hrajícím ligu, cílem soutěže je přitáhnout k soupeření družstva krajských a okresních soutěží. To se ne úplně daří, okresní týmy bohužel (opět) absentovaly, o medaile si to rozdala družstva KP I. s předními týmy KP II. Výsledky najdete zde.

Olejáři z Bystrce si na druhou desku přivezli Jana Kalendovského a tak si můžeme o sobotním Poháru počíst více v příloze. Jak vidíte i na snímku, autor si na zelený ubrus položil zápisníček s propiskou, aby podpořil svou paměť. „To víš, sklerózu máme oba, u tebe se objevuje jaksi důrazněji“, musel si pak vyslechnout...

Nebyl by to turnaj ve Vyškově, dokonce na Dědické ulici, aby se někteří nevydali o několik set metrů dál do Dědic k (bývalému) památníku Klementa Gottwalda s jeho (údajně) rodnou chaloupkou. Ta zarůstá mechem a kapradím a my už jsme ji navštívili několikrát, např. na konci článku o loňském MČR dětí v rapidu.

O vlastním průběhu Poháru, děsivých časovkách, školáckých chybách i občasném vzrušení v sále “Mat, mat! – volali lidé“ (jeden nejmenovaný jihomoravský ligový hráč v takových chvílích hrdě celému sálu hlásíval "A je tam!" , si už přečtěte sami v příloze!

Soubor ke stažení: [pdf]

přidal David Ciprys dne 03.04.2012 | sekce: Soutěže dospělých


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009