Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

V Brně dnes proběhlo školení trenérů 4. třídy

Naše agilní krajská komise mládeže je poměrně činná v organizaci školení trenérů. Například školení trenérů 4. třídy se uskutečnilo v letech 2004, 2008 a 2010 a po dalších dvou letech opět dnes. Za účasti sedmi frekventantů bylo realizováno předepsaných osm hodin přednášek. Šachové legislativy, psychologie, pedagogiky a didaktiky šachového výcviku se ujal autor těchto řádků, ukázky práce s šachovými programy a databázemi se ujal náš po mém soudu nejlepší současný zpracovatel metodických materiálů v Jihomoravském kraji Ing. Zdeněk Závodný.

 

Trenéři IV. třídy pracují především se začátečníky. Na jejich šachové vzdělání není kladen až takový důraz jako u trenérů vyšších tříd, u trenérů IV. třídy je jejich úkolem je především děti zaujmout a pro šach získat, základní šachové poznatky musí podávat zábavnou formou.

 

Zkoušky, které rozhodnou o tom, kdo z adeptů získá na dalších pět let kýžený certifikát trenérství, proběhnou v úterý 3. ledna 2012 od 17 do 18 hodin. Zatímco informace ke zkouškám můžete najít na webu ŠSČR, příklady a otázky, které mohou být zařazeny do testu, přikládáme v příloze. Vyzkoušejte, zda i vy ovládáte to, co mají umět trenéři základního výcviku.

Soubor ke stažení: [zip]

přidal Miroslav Hurta dne 10.12.2011 | sekce: Informace komisí


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009