Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Fischerův memoriál aneb soudím, že máte mat

Předloni jsme si mohli na tomto webu přečíst článek Fischer Memorial Leon & Alcohol - po dvou letech se vážení páni advokáti a soudcové nadšení uměním Bobbyho Fischera přišli odreagovat od stohů lejster ve studených a neosobních kancelářích k šachovým figurkám v životem kypícím suterénu restaurace Na Švábce v centru Brna.

Za podpory advokátní kanceláře Zrůstek, Lůdl a partneři zasedlo k šachovnicím osm, podle jiné tabulky sedm odvážných borců. Autor zprávy v příloze a soudce tohoto turnaje Jan Kalendovský nám pro jistotu uvádí tabulky obě s odůvodněním, že osmého hráče nelze rozhodně pominout, ale pochopitelně ani jeho výsledky započítat,  zřejmě podle zásady dva právníci - tři tabulky.

Zřejmě náš zpravodaj pilně odkoukával advokátské umění, kterak Boha chválit a přitom čerta nedráždit. Nakonec paragraf postavený na hlavu je zase paragrafem § ...  ... a pokud chceme vnést více světla do polostínu vytažením pootevřených žaluzií, musíme je nejprve zavřít a vše zatemnit.

Pokud chcete i vy mít konečně jasno, otevřte si přílohu!

Soubor ke stažení: [pdf]

přidal David Ciprys dne 01.12.2011 | sekce: Zajímavosti


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009