Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Turnaj mládeže v Šardicích s termínovou kolizí, ale s nadějí do budoucna

Velmi nešťastný termín zvolili letos pořadatelé 2. ročníku turnaje mládeže v Šardicích na Hodonínsku - o den dříve se stovka jihomoravské mládeže sešla na svém krajském přeboru ve Vyškově a stovka zlínských nadějí na Grand-Prix v Bojkovicích.

Podle zpráv z místa konání (kde mimochodem mají několik šikovných dětí, jen s nimi na turnaje moc nevyjíždějí) šlo o moc pěknou akci, která by se už od příště mohla stát rovnocennou náhradou donedávna oblíbených a početných turnajů v Hodoníně na ZŠ Očovská. Následující zprávu včetně fotografií a výsledků v příloze nám zaslal rozhodčí turnaje Ing. Petr Trávníček.

Šachový klub Šardice uspořádal v neděli 23. května 2.ročník turnaje pro mládež v rapid šachu. Hrálo se tempem 2x20 minut na 7 kol. Prostředí v opravených prostorách Orla Šardice bylo velmi příjemné, prostorný hrací sál dal možnost, k nelibosti pořadatelů, několika malým šachistům důkladně se proběhnout .
 
 
První kolo začalo s menším zpožděním, nakonec hra odsýpala svižně. Turnaj končil, včetně vyhlášení výsledků a předání cen, těsně po 14 hodině. Turnaje se zúčastnilo 20 mladých šachistů ze 7 oddílů a klubů okresu Hodonín a Lokomotivy Brno. Na slabší účasti se podílela termínová kolize s turnajem ve Vyškově, ač byly bohaté ceny připraveny pro 50 hráčů. Taktéž pro hráče bylo přichystáno zdarma občerstvení, každý dostal párek s rohlíkem, oplatek a limonádu.
 
 
Ředitelem turnaje byl Josef Doxanský z domácího šachového klubu Šardice, hlavním rozhodčím byl Petr Trávníček z ŠK Hodonín. Turnaj vyhrála trojice s 5,5 body ze starší kategorie Adam Šimoník a Jan Skalka oba z Veselí nad Moravou společně s Romanem Borufkou z Hodonína.
 
 
Mladší kategorii do 10 let vyhrál Vojtěch Jurásek z Loko Brno před Antonínem Vávrou a Davidem Hnátkem oba z Prušánek.
 
 
Jedinou dívkou v turnaji byla Tereza Blahůšková z domácího klubu Šardic. Celkové výsledky si můžete prohlédnout v příloze.
 
Soubor ke stažení: [doc]

přidal David Ciprys dne 24.05.2010 | sekce:


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009