Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Definitivní složení skupin KP II.

Zájem o účast v KP II. pro sezónu 2004-2005 neprojevila z oprávněných účastníků 2 družstva: ŠOTP Habrovany a TJ Znojmo C.

V obou případech se jedná o postupující z OP, a proto byla v souladu se Soutěžním řádem a s loňským Rozpisem soutěží povolána družstva ze 3. míst v příslušných OP. Družstvo MKS Vyškov C (za ŠOTP Habrovany) projevilo o účast zájem, družstvo Sokola Štítary (za TJ Znojmo C) nikoliv. Proto STK JmŠS rozhodla, že dalším osloveným náhradníkem bude lepší ze sestupujících družstev z loňského ročníku, Sokol Dubňany. Toto družstvo projevilo o účast v nastávajícím ročníku KP II. zájem.

Vzhledem k výše uvedeným změnám ve složení účastníků bylo nutné přistoupit i ke drobné změně v rozdělení jednotlivých družstev do skupin. Družstvo Sokola Dubňany bude zařazeno do sk. C a ze sk. C bude do sk. B přesunuto družstvo Sokola Vranovice. Definitivní složení skupin KP II. naleznou zájemci v příloze tohoto článku. Soubor ke stažení: [txt]

přidal Petr Buchníček dne 14.08.2004 | sekce: Soutěže dospělých


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009