Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Open Air, Beer and Tobacco Festival

Šachy pod širákem, pohoda, klídek a tabáček, k tomu pivko za šumění stromů a bzučení včelek - no kdo by si takový turnaj nezahrál! Když k tomu svatý Petr správně cloní zlatou kouli na obloze, aby hřála, ale nepálila a pokladník si spokojeně dává stranou 50% z vkladů na opravu klubovny, dá se označit takto strávená sobota za ideální šachový den, který navíc lze po návratu domů prezentovat jako účast na veřejně prospěšné charitativní akci .

Přesně takto si to pořadatelé z brněnské Lokálky představovali a přesně tak to i dopadlo. Blahopřejeme.

Očitý a ušitý účastník Jan Kalendovský si zážitky nenechal pro sebe a co mu neuniklo mezi bleskovkami a točenými Pardály za 17Kč, to si můžete přečíst v příloze.

Nechyběli dokonce ani dva mezinárodní mistři - žádný však do finále nepostoupil. Jeden přišel včas, ale nehrál, druhý hrál, ale přišel pozdě a tak prohrál první 4 kola kontumačně - shodou okolností se čtyřmi hráči, kteří nakonec postoupili do finále - to je pech!

Pokud se chcete dozvědět více, přehrát si nějakou partii nebo nahlédnout do kabinetu kuriozit, v němž si dva hráči současně podávají pravici, aby se oba současně vzdali, tak neváhejte a zalistujte přílohou.

Soubor ke stažení: [pdf]

přidal David Ciprys dne 28.06.2009 | sekce:


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009