Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Sportovní den židenických škol

Radnice brněnské městské části Židenice podporuje již několik let sportovní zápolení žáků svých základních škol v řadě sportů. Letošní sportovní den pod patronací pana starosty ing. Vašiny byl vyhlášen na úterý 23. června a opět se hrál také turnaj o nejlepšího šachistu všech židenických škol.

 

Náborový turnaj místo vyučování si tak vyzkoušela  padesátka žáků a žákyň ze čtyř velkých základních škol. Hrálo se švýcarským systémem na 6 kol s půlhodinou na partii. Loňský titul obhájil na lepší pomocné hodnocení  David Krejčí (7.A, Kamenačky) s 5,5 bodu před Karlem Širůčkem (8.A, Krásného) také s 5,5 bodu a svým dvojčetem-bratrem Jaroslavem (7.A, Gajdošova) s 5 bodu.

 

Z celkového pořadí byly odměněni rovněž  medailemi a diplomy  nejlepší mladší žáci (2.-6.tř.): 1. Martin Štěrba (4.B, Gajdošova) s 5 body, 2. Richard Matoušek (6.A Kuldova) 4 body, 3. Dan Makalouš (6.B Kuldova) 4 body. Z šesti odvážných děvčat byla nejúspěšnější Gabriela Malá (4.tř., Kuldova), která s 2,5 body obsadila 37. příčku.

 

Všichni účastníci dostali milou sladkou pozornost od zastupitelstva Židenic.

 

Tuto zprávu zaslanou Janem Gorčákem si můžete doplnit výsledkovým přehledem v příloze. Článek je dalším příspěvkem k hledání odpovědi na otázku, proč Brno momentálně válcuje ostatní mládežnické oddíly na jižní Moravě a proč jiný trenér Brněnské šachové školy mohl na pondělní schůzi VV JmŠS hrdě prohlásit, "Kdybych měl čas, mohl bych udělat turnaj na každé brněnské škole a začít tam vést šachový kroužek. Děti i rodiče zájem mají..."

 

Soubor ke stažení: [xls]

přidal David Ciprys dne 24.06.2009 | sekce:


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009