Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Konkurzy na krajské soutěže

Jako každý rok i letos vypisuje STK JmŠS konkurzy na pořádání krajských soutěží jednotlivců a družstev. Premiérově jsou konkurzy na soutěže jednotlivců striktně rozděleny na soutěže žen + mužů a soutěže D18 + D20 + H18 + H20. Toto uspořádání lépe odpovídá struktuře soutěží, kterou letos zavedla celorepubliková STK. Prakticky se ovšem soutěže žen, mužů, dorostenek, dorostenců, juniorek a juniorů zřejmě ve většině případů spojí do jednoho turnaje s vyhlášením přeborníků dle jednotlivých kategorií.

Doufám, že takto vypsané konkurzy se setkají se zájmem pořadatelů a dočkáme se opravdu reprezentativních krajských soutěží.

Již dříve byl kritizován termín vyhlašování a vyhodnocení těchto konkurzů. Letos se plánovalo dřívější vyhlášení, které ale bylo znemožněno nejastnostmi kolem soutěží juniorů a dorostenců. Na Konferenci JmŠS se chystá následující návrh: vyhlašovat konkurzy rok dopředu, tak, aby byly vypsány cca v prosinci, vyhlášeny v lednu-únoru na krajské Konferenci a realizovány až následující rok. Tento časový předstih by měl umožnit získání grantů na soutěž a její dlouhodobější propagaci.

Prosím nejen možné pořadatele o názory na tento návrh, a to ať na diskusním fóru či e-mailem.


Soubor ke stažení: [zip]

přidal David Hampel dne 24.10.2007 | sekce: Informace komisí


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009