Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Šachový tábor Caorle, I. turnus

Snad již po desáté se v Italském Caorle koná Letní šachový tábor, určený pro nejrůznější zájemce o šachovou dovolenou - ať již samotnou mládež, rodiče s dětmi či dospělé. Tento ročník byl pořádán Šachovým klubem Tetčice, ŠK Lokomotiva Brno, ŠK Bučovice a zajištěn cestovní kanceláří Tiptour Brno. Tábor je umístěn v klidném kempu Falconera poblíž přírodní rezervace Laguna di Caorle.


Nyní již k průběhu I. turnusu, konaného od 29. 6. do 8. 7. 2007. Ráno se obvykle konal tréning mládeže pod vedením Miroslava Hurty, na fotografii mu naslouchají Nina Bočková, Tadeáš Boček, Filip Mrštík, Jana Portešová, Ondřej Šaršon a Pavel Porteš.

Trening

Program tábora nebyl striktně daný, v Caorle je plno příležitostí k individuálnímu vyžití. Přesto se mnohé podnikalo společně - koupání v moři, plážový fotbálek (na fotografii zápolí Vladimír Jacko ml. a fotbalová naděje Filip Mrštík),
Moře
večerní zpěv u kytary a úplně všichni se sešli u jídla.


Těžištěm tábora byl ovšem šachový program.Vedle mnoha volných partií se sehrál Seznamovací turnaj (rapid 2x15 min.), Bleskovka u Graziana (2x5 min.) a hlavně dlouhodobý rapid každý s každým na 2x40 minut. Na snímku Seznamovací turnaj, v popředí hraje Miroslav Hurta proti Vladimíru Jackovi staršímu.

 
Přehled vítězů jednotlivých turnajů:

Dlouhodobý rapid: zleva 1. Vladimír Jacko, 2. Tomáš Lamser, 3. Břetislav Pisz


Bleskovka: zleva 1. Vladimír Jacko st, 2. Vladimír Jacko ml., 3. Břetislav Pisz


Seznamovací turnaj: zleva 3. David Hampel, 1. Vladimír Jacko, 2. Petr Žalský

Velké množství fotografií ze šachového tábora v Caorle si můžete prohlédnout po kliknutí na tento odkaz. Fotografie z uplynulých ročníků a další informace z historie našich táborů najdete na webových stránkách ŠK Lokomotiva Brno. V obou případech se otevře nové okno prohlížeče.

V připojeném "souboru ke stažení" jsou přehledně zpracovány kompletní výsledky jednotlivých turnajů.

Soubor ke stažení: [xls]

přidal David Hampel dne 14.07.2007 | sekce: Turnaje


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009