Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis diskuzního příspěvku

Závodný Zdeněk | 09.02.2008
trenéři

No jsem také jeden z postižených, kterému bylo řečeno: propadla ti druhá trenérská třída. Dobrá, řekl jsem si i třetí je dobrá, však se to dá obnovit. No, ale pak jsem se dověděl, že musím začít od začátku, tedy 4. třída (právě jsem se vrátil ze školení v Rajhradu, kde jsem 3 hodiny školil - jako nekvalifikovaný lektor - právě účastníky školení 4. třídy).
Nazpět k trénování jsem se vrátil teprve po odchodu do důchodu. Předtím jsem asi 15 let trenérskou činnost nevyvíjel, snad jen tu maličkost, že jsem za tu dobu napsal a vydal 129 brožurek, které jsou alespoň trochu oceňované trenéry a hráči a dále vydal 2 knihy u Plisky, mám internetové stránky smetodickými lekcemi, občas napíši i na tento server. V současné době se snažím ve dvou kroužcích (2 x 8 žáků) v Boby centru předávat své zkušenosti a třeba i pracovat s počítačem a šachovým softvérem, který je v současné době nutností jako příprava na turnaje.
Bylo mi řečeno, že budu dostávat menší odměnu. Nevadí, vždy jsem byl zvyklý pracovat bez nároků na odměnu jako dobrovolný šachový funkcionář (UNI Brno), tak i trenér a každý ví, že i za vydávání šachové literatury dohromady nic není. Důležité je, že MNE práce baví a že moji svěřenci (doufám) jsou spokojeni.

Zdeněk Závodný



Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009