Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis diskuzního příspěvku

David Ciprys | 09.10.2006
ad Staré Město 2

Pravdu o "redesignu" bývalé staroměstské "šachovny" by asi rád slyšel leckdo, protože mít takové prostředí domácího klubu se 90% šachistů nikdy nepodaří.
Špičkové prostředí může samozřejmě nést obavy (v tom není Staré Město jediné a nebylo by prvním ani posledním oddílem, který tak dopadl) ze závratných nájmů, když už ne dnes tak nejpozději po volbách nebo po změně majitele, z vytlačování šachistů jinými, finančně lukrativnějšími činnostmi apod.
Holt úspěch je často větším náporem na integritu jednotlivce i spolku než neúspěch. Přijmout vítězství a kráčet dál je někdy těžší než zažít porážku.
Jinak mají ve Starém Městě nejen novou klubovnu, ale i nové stránky, které rozhodně aspirují na TOP 10 nejlepších oddílových webů v ČR. Kdo tam občas zabrousí zjistí, starou pravdu, že "velký oddíl, velké starosti".
Názorová různorodost je nejlepší prevencí proti "zahnívání" a budoucímu úpadku. Jen to chce diskutovat věcně a nebát se ke svému názoru přihlásit svým jménem. Jinak je to destrukce.



Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009