Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis diskuzního příspěvku

Tomas Rosner | 05.04.2006
Veseli-Zakrany

 Nevim, jestli nahodou nevzbudim prilisne vasne, ale dali byste vy kritici ruku do ohne za to, ze byste se v podobne situaci nezachovali stejne? Nechci obhajovat jednani obou tymu, ale sam si nejsem jist, jestli bych nejednal taky tak. A nebojim se to priznat.
  Mam i opacnou zkusenost. Pred lety jsem v dresu Hodonic bojoval o zachranu v KP2. V poslednim kole jsme vyhrali a cekali jsme na vysledek vzajemneho utkani druzstev, ktera okupovala posleni dve nesestupova mista. Hadejte jak utkani dopadlo?................. Nebudu vas dlouho napinat, 4:4, Hodonice sestoupily. A ci to byla vina? No prece nase! Sami jsme si sestup zavinili predchozimi neuspesnymi vysledky.
  Navrhu p. Plcha nelze uprit originalitu, myslim si ale, ze by se neco podobneho zavadet nemelo. Na zadech mi naskakuje husi kuze pri predstave, ze po soutezi cekam na nejaky pofiderni los, abych se dozvedel, jestli jsem se zachranil nebo ne. Klidne by mohla vzniknout situace, ze nekolik tymu po cestnem boji deli sestupovou pricku, ale sestoupit muze jen jeden. Myslim si, ze podobna novinka by narusila regulernost soutezi jeste vice, nez plichty 4:4.

 Tom Rosner



Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009