Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis diskuzního příspěvku

Jiří Myšulka | 03.04.2018
Re: mobily

Vážení přátelé. Vaše názory kvituji a s většinou Vámi navržených praktik ohledně mobilů souhlasím - pokud budou v pravidlech, resp. výklad pravidel to připustí, třeba formou upřesnění v rozpisu soutěží. Podle kategorizace pana Jandy jsem prostě Němec:-) Když je současný výklad takový, jaký je a je několik let běžným zvykem, že rozhodčí těsně před začátkem utkání hráče k vypnutí telefonů vyzývá a navíc máme možnost si nahlásit oprávněný důvod k ponechání zapnutého telefonu s vibracemi - já mám prostě problém s tím, že tady hledáme příběhy a historky takové, jak je to strašně nespravedlivé. Ne přátelé - není. Pokud se Vám něco takového stane, není to nespravedlnost, je to prostě smůla. Nedělejme z těch mobilů větší aféru, než jakou si vůbec zaslouží.
V obci je padesátka - několikrát jsem platil pokutu na úsecích, kde kromě cedule s názvem obce nestálo vůbec nic. Po chvíli mě v zastavěné části obce předjíždí magor nejméně osmdesátkou... bez pokuty. Protože tam nejsou policajti ani radar. Je to nespravedlivé? Ne, měl jsem smůlu, ale protože jsem prostě porušil pravidla.
Prosím nekamenujte mě - já to prostě vidím takto.



Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009