Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis diskuzního příspěvku

Podpísaný anonym | 07.12.2017
Chvála anonymu

Kluci a holky od šachů,
já bych ty nepodepsané příspěvky zas až tak tragicky nebral. Když se podívám na ty naše milé anonymy v této diskusi, tak je musím docela pochválit. Nikdo nikoho neposílá do plynu, nikdo nikomu nespílá do rasistických, komunistických či kýho ďasa jakých sviní. Vlastně jsou to jen takové závistivé štěky tetky od vedle.
Každý řetěz je tak silný, jak silný je jeho nejslabší článek. Obdobně, každá diskuse je tak kultivovaná, jak je kultivovaný ten nejubožejší diskutující v ní. A já si myslím, že můžeme být na ty naše outsidery docela pyšní. I třeba oficiální výroky hradního mluvčího jsou na žebříčku slušnosti - sprostoty mnohem níž než ty nejhorší diskusní příspěvky našich milých anonymů. Mně téměř nevadí, že se nepodepsali, když uráží v úrovni solidního hospodského standardu a jejich podpásovky jsou jen takovým roztomilým pošimráním. Nenechte se proto našimi šachovými trolíky otrávit! Jo a kdo dočetl až sem, zaslouží si za odměnu znát i jméno autora. S přáním hezkého adventu Antonín Továrek
PS: A co říct k meritu diskuse? Co by sám oběť kontumace, která si uplynulý víkend nezahrála v druhé lize, to beru sportovně. Mohou být věci mezi nebem a zemí, které soupeři zabrání dostavit se k partii. 0:1 ve výsledkové listině pak považuji za ten největší a spravedlivý trest pro soupeřův tým. Snad jen když domácí tým ví v předvečer zápasu, že nebude kompletní, bylo by v duchu fair play, zavolat a oznámit to soupeři, který přijede z daleka. Třeba by i soutězní řády mohly pro takový případ počítat se snížením pokuty.



Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009