Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis diskuzního příspěvku

Jiří Myšulka | 17.10.2017
Články k JmKPIIC

Omlouvám se všem estétům a lidem s citem pro grafické cítění za formát mých článků. S webovou aplikací jsem již několik měsíců ve válečném stavu a nejsem schopen text jakkoliv zformátovat. Ani mě samotnému se to nelíbí. Při každém článku se modlím, aby zvítězil obsah nad formou... Děkuji za shovívavost.
Bděte - vzpoura strojů je na spadnutí: počítač mi diktuje, kdy ho mám vypnout, nevypnout, restartovat; auto mi píše, že bych si měl udělat bezpečnostní přestávku; myčka píše, že chybí leštidlo nebo sůl; televize nadává na špatný signál... Kamarád mi vyprávěl, že se vyvíjí lednice, která vám bude říkat, co v ní chybí za potraviny a sama je objedná... Nedávno mě v obchodě prodavačka poslala od pokladny ještě pro jeden litr oleje, že je zdarma 1+1, ale já jí říkám: -promiňte já jsem chtěl ale jen litr oleje- a ona: -ale ten druhý budete mít zdarma- a já: -ale já ten druhý nechtěl- ona: -ale to ušetříte- a já: -neušetřím, jen budu mít doma to, co chcete Vy abych tam měl, ne co tam chci já...- svět se zastavil, všichni v obchodě na mě koukali, jako bych byl nějaký zvrhlík. Chápete to? Já ne, takže sháním mechanický psací stroj, kotel na uhlí, bicykl a opuštěný srub, abych tam pokojně strávil zbytek života a stále si připadal jako svéprávný člověk.



Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009