Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis diskuzního příspěvku

Miroslav Hurta | 18.03.2015 | sekce:Soutěže dospělých
Soutěže družstev

Ani já nehýřím nadšením, že v KPII je 9 kol místo předchozích 11, avšak současný systém považuji za nejméně špatný ze všech špatných možností. Nic není napořád a možná, že časem přijde někdo s jiným a lepším řešením. K tomu ostatně může sloužit i diskuse na tomto fóru.
Nicméně bych rád připomněl, že reforma soutěží byla přijata po důkladné diskusi a posvěcena schválením na krajské konferenci, a to velkou většinou, kde byli i zástupci OŠS Vyškov (a které se může zúčastni každý šachista JmŠS, tedy i pan Rozumek).
Není to tedy tak, že by pan Hampel z titulu své funkce reformu nařídil či prosazoval podle svých individuálních představ - konečně věc kompetenčně spadala pod STK, nikoli pod předsedu výkonného výboru. Většina pak na konferenci o podobě soutěže demokraticky rozhodla hlasováním - možná špatně, ale pak je nutno ty ostatní přesvědčit argumenty a návrhem lepšího řešení. Jestliže takové řešení pan Rozumek má, ať ho představí a o jeho prospěšnosti onu potřebnou většinu přesvědčí.
Dehonestovat tady předsedu VV, nadávat mu - to nemá se slušným vychováním společného a na tento web podobné výlevy nepatří. Argumentace, že veřejní funkcionáři musí snést větší míru kritiky, je směšná. Podívejte se na platové ohodnocení takového poslance a člena VV našeho krajského šachového svazu a snad pochopíte. Člověk si prostě řekne, že podobné věci nemá zapotřebí a s funkcí praští.
Proto bych rád vyzval, abychom diskutovali věcně a bez emocí. Nadávky a podpásové údery by na toto diskusní fórum patřit rozhodně neměly.



Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009