Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis diskuzního příspěvku

Jan Hofírek | 17.08.2014
Smutek i radost

Proč "smutek" a proč "radost"? Je to jednoduché - odchod p. Ladislava Palovského z našeho a vlastně i světového šachu je jistě důvodem ke smutku - během řady let, co jsem se synem jezdil na různé turnaje, jsem se seznámil se spoustou skvělých lidí a právě p. Palovský je určitě jedním z těch vůbec nejlepších. No - a radost? Je asi opravdu nejlepší a nejdůležitější věnovat se rodině, zvlášť v situaci, kdy tu jsou malé děti, potřebující rodiče, kteří se jim naplno věnují a mám radost z toho, že se Láďa právě takto rozhodl.
Chtěl bych mu poděkovat za všechno, co pro šach udělal - no, a mám taky jednu vzpomínku čistě osobní: Bylo to jednou na turnaji "Na myslivně", skončila partie, byla už vlastně noc a my se synem čekali na zastávce autobusu. Najednou zastaví auto a ... pan rozhodčí se nás ptá, kam jedeme, že nás kousek vezme. Říkám, že na nádraží, když jsme tam dojeli, zase se ptá, kam z toho nádraží pojedeme - no, trolejbusem do Slatiny. Tak nás tam vzal a opět, kam pojedeme ze Slatiny? Říkám, že do Šlapanic, tak nás vzal ještě do těch Šlapanic... a kam pojedete teď? No - teď půjdeme 4 km pěšky domů. Tak já vás tam už vezmu. Takže jsme měli zadarmo taxíka z Myslivny domů, což (hlavně pro syna) bylo po náročné partii k nezaplacení. Takže ještě jednou díky...



Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009