Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis diskuzního příspěvku

Tomáš Dufek | 30.07.2014
.... mobil a politika

Náhodně jsem se ocitl v této diskuzi. O mobilu se nemohu vyjadřovat, nehraji šachy. Politika v naší zemi není na nejlepším pořádku. Po celou dobu se naše vláda staví na stranu EU a odsuzuje druhou stranu. Například, když byl převrat v Líbyi byli jsme na straně Francouzů a to je ta chyba. Podívejte se, jak to teď vypadá v této zemi, chaos, bordel, životu nebezpečno. Ať byl Kaddáfí, jaký byl držel zemi pevnou rukou stejně, jako Husajn v Iráku. Diktátorský režim je správný režim to mě nikdo nevymluví. Největší zlo páchají Američané co ti už mají na svědomí lidských životů. Největší zrůdy na planetě jsou totiž USA. Vyvolávají konflikty naprosto zbytečně.
Ňáš stát jim leze do zadku a to je velká chyba. Nemáme vlastní názor. To jen tak na okraj.
Čeští politici jsou lidé zvláštního ražení.
Levice a pravice se ohání svými nesmyslnými zákony, které pokud má dostatek hlasů v PS dokáže schválit.
Po roce 1989 každý očekával, že se budeme přibližovat a vyrovnávat Západu, ale skutek utek. Zvolili jsme figurku a loutku za prezidenta, kterému našeptávali darebáci z celého politického spektra. To mělo za následek vytunelování našeho státu. Nikdo nebyl odsouzen a dokonce jeden z aktérů se potom později stal prezidentem. Stále více se vzdalujeme Západu, naše země upadá do stále většího bahna na vše dochází peníze, ve společnosti vzniká blbá nálada. Nikdo nebyl potrestaný za vytunelování bank v 90. letech. Komunisté začali ničit náš stát a kapitalisti ho dorazí. Taková je vize našeho státu. Ruku na srdce, kdo čekal tento stav. Paradoxem zůstává odchod do důchodu, Nedovedu si představit, že by někdo řídil autobus plný lidí v 70. letech. Někteří politici opravdu myslí trusem a ne mozkem. Pan Baťa se musí obracet v hrobě, kdyby viděl, kam dokráčela naše milovaná zemička. Už není co zde ukrást v naší zemi a tak se věnujme přátelé dál zálibám, které vám přinesou klid na duši a odvedou pozornost od hlavních problémů naší země. Chléb a hry to je účel našich nenasytných politických zrůd, kteří se snaží zakrývat tímto problémy našeho státu. Doufám, že přijdou do horoucích pekel. Našemu lidu chybí vzpoura a odpor. Šachisté mi odpustí tento příspěvek, ale už se opravdu nemohu na tuhle situaci dívat.



Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009