Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis diskuzního příspěvku

Záruba Martin | 15.07.2014
Mobily, ELO, Playchess, podvody

Nevím, ale pan Palovský, Rozumek, Kratochvíl, Nechvíla a Konečný to napsali správně. Pan Rossner je moc přísný v diskuzi a neměl by být tak zaujatý. Tak se to jeví laikovi. Myslím si, že jediný člověk, který je nad věcí je pan Ladislav Palovský, vynikající rozhodčí který to popisuje na chess.cz velice inteligentně tenhle nový výňatek pravidla o mobilním telefonu a jiném elektronickém zařízení ať se jedná o tablet apod.
Z mého pohledu by hráč neměl opouštět vůbec prostor, kde jsou šachovnice, mluvit se spoluhráčem apod. Maximálně si stoupnout, protáhnout. Pokud by chtěl vykonat nepříjemnou potřebu (záchod), tak jedině za doprovodu rozhodčího, který by ho zkontroloval jestli nemá potřebnou věcičku. Ono stačí mít v autě zařízení odskočit si z hrací místnosti a je průser na světě, nebo tajnou místnost, která je ukryta poblíž hrací místnosti. To by se děli věci. Kontumoval bych bavení se spoluhráčem bez pardonu. To je kolikrát horší než mobil na stole vedle hráče, který ho nepoužívá nebo zazvonění manželky, kdy přijde na oběd. Pan předseda FIDE ,,šikmooký blb" patří k Chocholouškovi. Český národ by měl být důrazný a tyhle ,,blby" z FIDE nepodporovat příp. vystoupit z této hloupé organizace, která přináší jen zmar šachové hry a zmatek. Proč není jen VT? Proč je ELO a když už je proč není jen jedno? U jiných soutěží např. fotbal také hráč nemá vizitku, jak hraje fotbal. Zrušme veškeré ELA a ponechejme VT a budeme překvapeni, jak se budou hrát ostré šachy. každý to svoje ELO považuje za nějakou dogmu. A to je chyba. A také hodně hráčů se snaží podvádět např. na Playchessu - když má připojení OK tj, je krásně ,,zelený" tj připojení na perfektním laggu tak se najednou začnou dít věci, když během partie hráč ,,podvodník" zapne antivirovou ochranu na slabém počítači a jeho lagg vystoupí na nehorázné číslo a soupeř mačka tlačítko na jeho kontumaci a ono nic. Především to dělají hráči Asie, Afriky a jiných rozvojových zemí. při delším čase podvádí se zapnutým šachovým motorem. Podvody jsou tedy i na nejlepším hracím serveru pak se nemůžeme divit to co uvádí pan Kratochvíl, že se děje i v Pardubicích na kvalitním Czech Openu. Lidé jsou hrozní hajzlíci a lidská čestnost a poctivost se vytrácí.



Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009