Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis diskuzního příspěvku

Krolop Petr | 01.09.2012
Re: Politika sem (ne)patří.

Omluvou jsem považoval svůj "lví" podíl na předchozí, víceméně zdánlivě nešachové diskuzi, za ukončený. No, po příspěvku pana Cipryse, fakt naposledy ještě zareaguji. Možná i proto, aby toto diskuzní fórum tak neskomíralo a nedej bože, aby snad zcela nezahynulo na úbytě !

Vůbec mně nejde o nějaké politikaření, jde o pouze o mé pocity a dost mně vadí, když je něco tzv.: Navenek Cato, uvnitř Nero. Nebo-li navrch huj, vespod fuj !

Možnost diskuze pro kohokoliv, samozřejmě zákonitě přináší riziko, že tam někdo napíše něco, co se "nám" moc nelíbí či dokonce nehodí. Co s tím ? Můžeme ho neštastnou náhodou zastřelit, či srazit autem. Anebo jej demokraticky označíme za blba což je dostatečný důvod k zamezení přístupu do "našich" diskuzí !

Ale teď trošku vážně. Mám-li se držet doporučení pana Cipryse, aby nebyla politika úplně vykazována, pokud má nějaký vztah k šachové hře nebo k šachistům.

Ano, zmizely ostnaté dráty a s nimi nekompromisní a neohrožení pohraničníci. To je jistě dobře. Poněkud horší je skutečnost, že se nám zde usadily různé mafie a velmi "pracovití" Vietnamčíci. Pod pláštíkem prodejců šuntů zvaných - obuv a textil, pěstují v pronajatých bytech a vilách marjánku. Samozřejmě, partyzánsky - s načerno odebíraným elektrickým proudem. Ale klídek, ČEZ ztráty velmi dobře spočítá a nechá nás to zaplatit. Ale to sem fakt nepatří !

Vadí mně, že se v tomto státě údajně nic nevyplatí ! Drahám a ani MHD se nevyplatí zajišťovat přepravu osob. Nemocnice ruší lůžka a porodnice. Lékařům se pomalu nevyplatí léčit nemocné. Tedy zatím jen ty chudší !

Šachistům se nevyplatí hrát šachy, lepší budoucnost hledají v pokru. Pořadatelům se nevyplatí pořádat šachové turnaje. Vlastně ani těm diskutérům se nevyplatí diskutovat.

Sakra, dneska se fakt vůbec nic nevyplatí...



Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009