Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis diskuzního příspěvku

Jan Hofírek | 19.05.2011
V nouzi poznáš přítele...

Vážení šachoví přátelé
chtěl bych se na Vás obrátit v následující záležitosti:
Jmenuji se Jan Hofírek, bydlím v Praci u Brna a mám dvanáctiletého syna, který asi od svých 5 let hraje šachy. Před několika týdny vyhrál Mistrovství České republiky ve své věkové kategorii a získal tak právo reprezentovat naši zemi na Mistrovství Evropy, které bude v září v bulharské Albeně.
Já jsem do synova šachového rozvoje v uplynulých letech investoval přes 200 000 Kč a již se mi peněz nedostává. Abych ho dobře připravil na zmíněné ME, kde, jak věřím, má všechny předpoklady zvítězit, chtěl bych se s ním zúčastnit několika turnajů ( Pardubický festival...). To však je finančně dost náročné a proto se na Vás obracím s prosbou o případnou finanční pomoc. Budu vděčný i za malou částku. Na oplátku by např. syn mohl na turnajích nosit tričko s Vaší reklamou Vaší firmy apod.
Syn se jmenuje Benedikt Hofírek a pokud toto heslo zadáte do počítače, mělo by se tam o něm zobrazit více informací. Kromě vítězství na MČR mládeže vyhrál loni i republikový přebor v rapid šachu v Klatovech, je stříbrným medailistou z Mistrovství Evropy hráčů do ELA 1800 bez rozdílu věku a mistrem Moravy a Slezska. Má největší republikový rating v kategorii H12 (ELO N 2006, ELO Int 1989).

S pozdravem Jan Hofírek



Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009