Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis diskuzního příspěvku

Jaromir Canibal | 18.03.2011
Off-line serverové šachy

Vážení jihomoravští šachoví přátelé,
ukažte světu, že šachy hrát umíme!
Rád bych vás upozornil na možnost hraní off-line šachu na serveru Lechenicher SchachServer. Způsob hry vlastně odpovídá korespondenčnímu nebo e-mailovému šachu s tím rozdílem, že tahy provedete jednoduše a pohodlně na serveru. Odpadají tím problémy s nedoručením klasické korespondence nebo se spamovými filtry u e-mailových poskytovatelů. Můžete si i nastavit upornění na tahy soupeře i na další události, takže nemusíte kontrolovat zda jste v nějaké partii na tahu.
Své turnaje sem přenesla jedna z největších e-mailových šachových organizací IECG. Můžete zde hrát různé typy turnajů, otevřené, kvalifikační, poháry, zápasy, pyramidu, bez použití nebo s používáním šachových strojů. Brzy přibydou i tématické turnaje. Server počítá ratingy a lze zde dosáhnout i titulů.
Server podporuje v současné době již deset jazyků včetně češtiny. Hra zde je v základní verzi, která naprosto postačuje pro běžnou hru, zcela zdarma. Existuje i prémiové členství za 18 EUR ročně, které nabízí některé další funkce a turnaje. Na serveru je v současnosti registrováno téměř 3000 hráčů. Je zde diskuzní fórum, archiv partií i vnitřní systém zpráv pro komunikaci mezi hráči, rozhodčími a správcem.
Lechenicher SchachServer naleznete i na Facebooku.
Pro více informací navštivte http://lss.chess-server.net
Se šachovým pozdravem,
Jaromír Canibal



Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009