Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis diskuzního příspěvku

Tom Rösner | 20.08.2009
Re: Kolik jste napočítal, pane rozhodčí? + adrenalin

Velké díky za Davidův příspěvek. Když jsem partii sledoval online, tak mě mohli "vomejvat", čukimu fandím, takže jsem to docela prožíval. Když mě v práci navštívil přítel Dejv Voborný, tak jsem mu tu kuriózní pozici ukazoval, s tím, že jsem nechápal, proč to bylo dáno za remis, když je čuki "zdechlej". Myslel jsem si, že počítač omylem snímal popartiovou analýzu... a hle, jaké skutečnosti vyplouvají na povrch :-) .

Pavle, není o co stát ;-) , podobná adrenalinové zážitky také nevyhledávám, na druhou stranu, ve Vranovicích jsem hrál jen jednou, ale mám na to utkání fajn vzpomínky. Upřímně, přestože jsem před půl rokem přehodnotil svůj vztah k alkoholu, utkání v restauracích mám velmi rád, jsou uvolněnější, není tam tolik vypjatá atmosféra.

A ještě jedno upřímné doznání, po tříčtvrtě roce jsem se "picnul" kolegové z kina mi koupili ke kristovým letům opožděný dárek, viz odkaz. Filmovým fanouškům jistě nemusím představovat ;-) . Abych si onen dárek blékl, musel jsem si dát pár štamprliček "na kuráž", každopádně sranda byla :-D



Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009