Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis diskuzního příspěvku

Radim Stuchlý | 31.10.2008
K incidentu Vaška Lapčíka

Nechtěl jsem vstupovat do diskuse, cítím však povinnost zastat se Vaška Lapčíka, který je zde nazýván LHÁŘEM. Předem podotýkám, že jsem taktéž u incidentu nebyl (jelikož pan Kopta také ne, jsme si v tomto kvit). Vaška celkem dobře znám a nemohu uvěřit tomu, že by vědomně lhal za účelem setrvání v hrací místnosti. Účastnil jsem se podání odvolání proti rozhodnutí nenasadit Vaška na 7. kolo a vyslechl jsem výpovědi obou stran (vesměs hodně emotivní) a na jejich základě bych popsal situaci takto:

Vašek je velmi roztržitý člověk a neustále někde něco zapomíná a pak to zase hledá. Po odehrání partie mu bylo sděleno, ať opustí hrací místnost. Z toho, co jsem vyslechl, Vašek velmi NESLUŠNĚ odpověděl, že si ještě zkontroluje, jestli nenechal v sále nějaké věci. Hrál až na druhém konci sálu, tudíž ke svému místu prošel kolem několika rozehraných partií. Během cesty sálem mu to nedalo a ještě se u nějakých partií zastavil a prohodil s dalším přihlížejícím pár slov. Poté zkontroloval své místo, nenašel nic co by zapomněl a odcházel z hrací místnosti (při té příležitosti se zřejmě zase zastavil u nějaké partie). Ještě než sál opustil, byl však zastaven pořadatelem na kterého byl předtím DRZÝ - ten viděl, že nenese žádnou zapomenutou věc a už byl oheň na střeše. A tomu se ani nelze divit, za to si Vašek může sám a nechci zde jeho chování obhajovat, za drzost si trest rozhodně zasloužil. Trest v podobě nenasazení do dalšího kola se nám však zdál být velmi tvrdý, proto jsme podali protest - a bylo nám vyhověno.

Prosím proto diskutující, aby lépe volili slova. Mluvíme zde přece jen o dětech (přestože jsou to někdy drzouni a zasloužili by co se do nich vejde).

Radim Stuchlý (ŠK Staré Město)



Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009