Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Vzpomínky na Rychnovské krále a staré kamarády

V poněkud opozdilém vzpomínání na hektický závěr letošních prázdnin nemůžeme vynechat Rychnovský šachový festival hraný už tradičně jako mistrovství ČR seniorů - po minulých triumfech jihomoravanů Jana Píšeho a Josefa Šrámka byl letos krůček od zlata Jan Uhmann, hájící v posledních letech barvy druholigového týmu ŠK Hustopeče.

Překrásné keramické krále mají nejen v Brankovicích ...

Výsledky MČR seniorů najdete zde

Zde pak najdete webové stránky pořadatele se souhrnnými výsledkybohatou fotogalerií (z té jsme si s díky vypůjčili všechny fotografie do toho článku) a partiemi ke stažení

... v Rychnově navíc vědí, co takový král tížený léty ke svému úspěšnému kralování potřebuje 

Po rychlé remíze v posledním kole s Rudolfem Mesiarikem čekal Jan Uhmann dlouho, předlouho na výsledek partie hlavního favorita Miloslava Pilaře z Vyšehradu proti Jaroslavu Volfovi z Ústí nad Orlicí. Nakonec pražský mistr uplatnil výhodu pěšce a stal se zaslouženým mistrem ČR, ovšem v případě remízy by jej lepším pomocným hodnocením přeskočil právě Jan Uhmann. I stříbrná medaile z MČR je skvělým úspěchem. Blahopřejeme!

V popředí stříbrný Jan Uhmann na společenském večeru, v pozadí ještě Josef Petlák ze Znojma

Úspěch jihomoravských barev podtrhli exmistři ČR Josef Šrámek a Jan Píše na 5. a 6. místě. Turnaj je pověstný svou přívětivou atmosférou a senioři si umějí svůj šampionát užívat s patřičným nadhledem. Nepostrádáte zuby? Jedny se našly zapadlé za postelí, informace na webu pořadatele... Rychnovský seniorský festival (letos 132 pánů a dam v nejlepších letech) je prostě koncertem šachových vzpomínek a přátelské pohody.

přidal David Ciprys dne 06.09.2010 | sekce: Soutěže dospělých


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009