Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Blíží se školení a semináře R2, R3 v Brně

Již za dva týdny budeme znát nové nositele rozhodcovských tříd královské hry, proto ještě před slzami štěstí a smutku připomínám, že 4.-5.9.2010 proběhne školení a seminář rozhodčích R2 a R3 na Sokolské v Brně. Být šachovým rozhodčím - "to není jako práce s buzolou" - v našem případě je vždy příjemné "lámat si hlavu kdo je kdo a co je co" 

Jelikož v současné době je přihlášeno 16 účastníků a do posluchárny se jistě ještě dvojnásobek "vmáčkne", tak do poslední chvíle jsem ještě čekal s prezentací "třešničky na dortu" (speciálně pro milovníky super- a hyper- marketových nabídek a různých výhodných akcí). POZOR!!! Jelikož se tento rok koná pouze jediné školení rozhodčích v jihomoravském kraji, sobotní přednáška od 13:00 věnována obsluze a využití programu Swissmanager je bezplatná pro všechny příchozí !!! Pokud se tedy chcete dozvědět, zdokonalit a naučit se pracovat s tímto programem (+ získat informace o principu švýcarského systému), pak jste srdečně zváni (doporučuji vzít si notebook).

Pro zájemce o "profesi šachový rozhodčí" doporučuji přečíst si červencový náborový článek (ještě spousta rozhodčích, kterým vyprší tento rok licence, pravděpodobně čeká na osobní pozvánku) a pro dychtivé informační zvědy pak doporučuji si na webu ŠSČR přečíst, co nového připravila před startem ligových soutěží komise rozhodčích ŠSČR.   

      

přidal Ladislav Palovský dne 23.08.2010 | sekce: Informace komisí


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009