Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Nečasovky na čerstvém vzduchu

Okresního přeboru v bleskové hře nazvaného na počest velkého organizátora Ludvíka Nečase Nečasovky se zúčastnilo celkem 22 hráčů ze 6 oddílů nejen z okresu Vyškov, ale i Jihomoravského kraje.

Výsledky najdete zde

Fotogalerii i můžete prohlédnout zde, článek ve Vyškovském deníku si můžete přečíst zde

Vítězem turnaje se ziskem 17,5 bodu z 21 kol se stal Jiří Skřenek z TJ Znojmo, který dělil první místo s loňským přeborníkem Františkem Kejíkem z pořadatelského oddílu MKS Vyškov a o pořadí  muselo rozhodnout až pomocné hodnocení.

Vítězové František Kejík, Jiří Skřenek a Miroslav Tichý

Vítěz ztratil body hned ve 3. kole s Jaroslavem Hejným, Vyškovákem hrajícím za Lokomotivu Brno, a v kole 12. utrpěl druhou prohru od bučovického Tomáše Matuly.

Vzájemný souboj obou přemožitelů vítěze Jaroslava Hejného a Tomáše Matuly pod dohledem Michala Sysla.

Okresním přeborníkem se stal na celkovém 2. místě obhájce titulu František Kejík z místního MKS, jehož skalp získal v 10. kole oddílový kolega Luděk Odrazil a také pozdější vítěz ze Znojma Jiří Skřenek. Velmi dobře si vedli mladí hráči Sportovního klubu DDM Vyškov. Talentovaný Jirka Jireš předčil svého učitele a v posledním kole porazil Jendu Slepánka. Honza Čermák v 17. kole ve vyhrané pozici s okresním přeborníkem Františkem Kejíkem stačil "jen" remizovat.

V popředí Dočkal - Jireš, za nimi Zachrla - Čermák

Úmorné vedro a také rychlých 21 kol turnaje bylo velkou zátěží nejen pro nejmladšího účastníka, teprve 9ti letého Michala Zachrlu z ŠK TJ Bučovice, ale  i pro všechny přítomné. Majitel hospůdky U Gality a šachový příznivec poskytl hráčům proti slunečním paprskům dosahující přes 30°C zastřešenou větranou hrací místnost, dále obložený "Igorův talíř" s uzenářskými výrobky a hlavně chladivé nápoje alko i nealko. Spokojenost byla na všech stranách.

U počítače Milan Čermák, za ním na soutěž dohlíží (jako vždy pozorně a tiše) Ludvík Nečas

přidal David Ciprys dne 18.06.2010 | sekce: Soutěže dospělých


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009